Een zwangerschapsshoot waar ik gewoon op mijn fietsje heen kon rijden! We kozen als locatie voor de shoot park Oog in Al in Utrecht, waar je mooi afwisselend groen hebt, een leuk rondje kunt lopen en waar een speeltuin is voor kinderen om even te spelen. Mocht je ooit hier een shoot willen doen; restaurant Buurten in de Fabriek zit om de hoek, net als Landhuis in de Stad, dat is gevestigd middenin het park. Beiden een hele fijne plek om de shoot mee af te sluiten en er een extra leuk uitje van te maken.

zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_001

Dit leuke gezin heb ik al vaker gefotografeerd, de eerste zwangerschap van Paula, toen de geboorte van Madelief en daarna ook een newbornshoot toen het kersverse gezinnetje thuis was gekomen. Dat ik aanwezig mag zijn bij zulke belangrijke mijlpalen in mensen hun leven, maakt dat ik me besef hoe bijzonder mijn werk is en dat sommige mensen toch een bijzonder plekje in mijn hart krijgen. Nu fotografeerde ik het gezin in afwachting van hun tweede kindje. Helaas werd de keizersnede precies gepland tijdens mijn vakantie, dus onwijs jammer dat ik deze niet heb kunnen fotograferen. Maar toen ik terug was namen we lekker de tijd voor een ontspannen newbornshoot, zodat ik het kleine broertje van Madelief ook in het echt heb kunnen ontmoeten. Een zwangerschapsshoot met al een kindje erbij maakt het een leuke combinatie met een gezinsshoot. Tijdens de zwangerschapsshoot in het park ging Madelief lekker haar eigen gang, en was er natuurlijk genoeg ruimte om lekker te spelen en te knuffelen.

zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_004 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_003 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_010 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_002 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_009 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_011 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_007 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_008 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_005 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_006