Jaa, ik word tante! Toen Maaike nog niet zo lang in verwachting was heb ik mijn broer en schoonzusje mogen fotograferen als stelletje (bekijk HIER de couple shoot van PW & Maaike bij de Rijn in Wageningen) en we wisten toen al dat rond september een zwangerschapsshoot zou volgen. En nu was het eindelijk zo ver! Super leuk om mijn broer en vriendin nog een keer voor de lens te hebben; doordat we al een keer een shoot hadden gedaan wisten zij hoe ik te werk ging en konden we lekker relaxt de fotoshoot doen. Maaike is super mooi zwanger en het was de dag van de fotoshoot onwijs mooi weer. We hadden afgesproken om de zwangerschapsshoot op de hei bij Ede te doen omdat zij daar in de buurt wonen en ik daar ook regelmatig in de buurt ben. Gelukkig stond de hei nog mooi in bloei waardoor in combinatie met de al wat lagere zon een hele mooie paarse gloed ontstond. Eerst hebben we wat foto’s gemaakt bij een romantisch stukje hei met veel paarse bloemen en later vonden we ook nog een kale boom waarvan de vorm zo tof was dat we daar ook nog wat stoerdere foto’s wilden maken. Als het goed is gaat mijn nichtje half oktober geboren worden… ik kan niet wachten om een newbornshoot te gaan plannen!! zwangerschapsshoot ede