zwangerschapsfotos_soesterduinen_005

Zwangerschapsfoto’s Soesterduinen

De perfecte locatie voor zwangerschapsfoto’s: de Soesterduinen. De Soesterduinen is een prachtige zandverstuiving bij Soest, tussen Amersfoort en Utrecht. Zoals behoorlijk vaak in de zomermaanden was ik hier weer voor een fotoshoot. Dit keer om mooie zwangerschapsfoto’s te maken van het gezin van mijn broer. Met hun derde kindje op komst was het deels een zwangerschapsshoot, en deels gewoon een fijne gezinsshoot. Heerlijk in de nazomer op een doordeweekse namiddag, waar we de hele Soesterduinen voor onszelf hadden. Dat is sowieso iets wat ik erg fijn vind aan deze fotoshoot locatie: er is altijd genoeg ruimte, het is nooit te druk. Het is de perfecte plek voor kinderen om lekker te spelen en uit te waaien en om je hoofd leeg te maken.

Zwangerschapsfoto’s met oudere kindjes erbij

Een zwangerschap is altijd weer een bijzondere periode. Dat een lichaam binnen negen maanden een nieuw mensje kan maken blijft toch een ultiem gegeven. Zowel bij een eerste zwangerschap als een volgende zwangerschap is het de moeite waard om dit vast te leggen. Want ook als je al een gezin met oudere kindjes hebt, is de zwangerschap van een volgend kindje toch een bijzondere periode voor het hele gezin.

zwangerschapsfotos_soesterduinen_007 zwangerschapsfotos_soesterduinen_009 zwangerschapsfotos_soesterduinen_001 zwangerschapsfotos_soesterduinen_006 zwangerschapsfotos_soesterduinen_002 zwangerschapsfotos_soesterduinen_003 zwangerschapsfotos_soesterduinen_014 zwangerschapsfotos_soesterduinen_011 zwangerschapsfotos_soesterduinen_008 zwangerschapsfotos_soesterduinen_012 zwangerschapsfotos_soesterduinen_004

Zwangerschapshoot boeken?

Ben je in verwachting van jullie eerste of juist volgend kindje? En zou je dit ook graag willen laten vastleggen? Ik doe regelmatig zwangerschapsfotografie, zowel thuis in een intieme setting of buiten op een mooie locatie in de natuur of de stad. Neem gerust contact op voor meer informatie en om mijn beschikbaarheid te checken! Ik ben zelf gevestigd in Utrecht en fotografeer daarom voornamelijk in Utrecht en omstreken zoals de Soesterduinen of in Utrecht stad. Maar ook voor andere mooie locaties of om te fotograferen bij jou thuis ben ik wel te porren. Laat het me vooral weten!