Workshops

1 op 1 mentorsessie

Ja! Na al een paar jaar regelmatig mailtjes te hebben ontvangen over workshops en mentorsessies heb ik dan eindelijk besloten 1 op 1 mentorsessies te gaan geven :)

Tijdens een mentorsessie mag je me alles vragen. Ik ben een open boek over mijn werkwijze in mijn bedrijf en tijdens het fotograferen, mijn editing, hoe ik dingen aanpak en help je graag verder in je bedrijf en/of je fotografie. Van tevoren stuur ik je een vragenlijstje waar je je prioriteiten kunt aangeven en de punten waar je in ieder geval graag meer over zou willen weten.

De mentorsessie vindt doordeweeks plaats in mijn kantoor in Utrecht, welke zowel met het OV als de auto makkelijk is te bereiken. De sessie duurt drie uur, en is uiteraard onder het genot van goede koffie of thee en wat lekkers.
De kosten voor een 1 op 1 mentorsessie zijn € 325,- excl. BTW.

Skype vragenuurtje

Mocht je nu geen behoefte hebben aan een volledige sessie maar heb je wel wat brandende vragen waar ik je verder mee kan helpen? We kunnen ook een skype vragenuurtje inlassen; dan stuur je mij van te voren weer een lijstje met een aantal vragen en prioriteiten waar je meer over zou willen weten en probeer ik je zo veel mogelijk antwoorden te geven en je tips te geven om verder te komen met je bedrijf en/of je fotografie.

De kosten voor een skype vragenuurtje zijn € 119,- excl. BTW.