Ik ben fan van Marco en Noortje! Zelf gebrouwen bier op de bruiloft, bij de ceremonie binnen komen op het Star Wars theme, en de hele dag van oor tot oor stralen. Kan een bruiloft nog leuker klinken?

trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_001

Naast dat ik direct een hele goede klik had met Marco en Noortje, was ik blij verrast dat ze bij de Kleine Melm in Soest zouden gaan trouwen. Deze trouwlocatie stond al even op mijn lijstje om eens een bruiloft te fotograferen. Dit vanwege de mooie en fijne sfeer en omdat deze locatie zich in de buurt van Utrecht bevindt. De hele trouwdag vond plaats op het terrein van de Kleine Melm. De ceremonie was binnen maar de rest van de bruiloft was voor een groot deel buiten met een heerlijk (of eigenlijk, best wel heet) zonnetje en uitzicht over het water en de weilanden. De perfecte plek voor een intieme bruiloft en om gasten de hele dag deel te laten zijn. Je kon duidelijk merken dat Noortje erg creatief is; de hele boerderij van de Kleine Melm was in vintage stijl omgetoverd, van meubels tot de allerkleinste details was aan gedacht. Maar niet alleen de styling was typerend voor deze bijzondere bruiloft. De ceremonie bestond uit persoonlijke toespraken, een zelfgemaakt muziekdoosje dat werd afgespeeld en de trouwgeloften waren zo persoonlijk (en schattig)! De middag bestond uit een te gekke band die direct voor een goede sfeer zorgde, een bierproeverij met zelf gebrouwen bier van Marco en halverwege werd ook het springkussen opgeblazen. Voordat ik naar huis reed maakten we nog wat romantische ongedwongen foto’s bij de ondergaande zon, en dit was tegelijkertijd ook een heerlijk rustig momentje voor het bruidspaar om even samen te zijn. Een top dag! Marco en Noortje, onwijs veel geluk samen!

trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_023 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_024 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_025 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_026 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_027 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_028 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_029 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_030 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_031trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_032 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_033 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_034 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_035 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_036 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_037 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_038 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_043 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_044 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_039 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_040 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_041 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_045 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_047 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_046 trouwen_kleine_melm_soest_bruiloft_oh_beautiful_world_048

Credits //
Locatie: De Kleine Melm in Soest
Pak: De Lange Menstore
Jurk: Cosmobella, gekocht bij Valkengoed
Make up & haar bruid: Tres Jolie Visagie
Meubeltjes: Bikkel store
Bloemen: Kirsten Vlaanderen
Bruidstaart: Gebakkerij
Cateraar: Cafe Centraal
Band: The Royal Hillbilly Club