Bruidsfotografie Utrecht

Op een prachtige herfstdag afgelopen september, mocht ik de laatste bruiloft van het seizoen vastleggen bij Karel V in Utrecht. Karel V is maar ruim tien minuten fietsen vanaf mijn huis, en het blijft leuk om op de fiets naar een bruiloft te gaan ;)

Fotoshoot in het Pandhof van de Dom

Het bruidspaar maakte zich klaar in het hotel, waarna we het centrum inliepen voor foto’s. Het was nog fris in de ochtend, maar de herfstkleuren van de stad waren prachtig en het zonnetje kwam ook langzaamaan door. Toen het leek te gaan regenen, besloten we naar het Pandhof van de Dom te gaan, waar je prachtige bogen en licht hebt om foto’s te maken. Dit blijft zo’n perfecte locatie voor een fotoshoot, of het nou regent of stralend weer is. Het heeft iets mystieks, klassieks en romantisch. Na de foto’s in het Pandhof wandelden we nog lekker door de stad langs de grachten en de mooie straatjes in het centrum van Utrecht.

Trouwen bij Karel V in Utrecht

Na even een snelle lunch en redbull-borreltje op de kamer startte halverwege de middag de ceremonie. Na de ongedwongen ceremonie in de trouwzaal bij Karel V was er een borrel met veel gezelligheid in de tuin, ondanks de slechte weersvoorspellingen. Wat een fijne bruiloft vol met liefde!

Bruidsfotograaf Utrecht

Ga je trouwen in Utrecht? Een bruiloft in Utrecht vind ik altijd ontzettend leuk om te fotograferen. Als bruidsfotograaf uit Utrecht ken ik alle mooie plekjes van de stad om foto’s te maken tijdens de fotoshoot. Al heb je in Utrecht ook weinig nodig: er zijn zo veel leuke straatjes en grachten om leuke ongedwongen foto’s te maken tijdens een wandeling. Neem gerust contact op om te kijken of ik nog beschikbaarheid heb op jullie trouwdatum. Uiteraard fotografeer ik ook regelmatig bruiloften in andere steden zoals Amsterdam en Rotterdam. Ook reis ik regelmatig het hele land door of zelfs naar het buitenland voor fotografie opdrachten.