Winterbruiloft Amsterdam

Bruiloft op de NDSM werf Amsterdam

Wat is het altijd genieten, een bruiloft op de NDSM werf in Amsterdam Noord! Door de alternatieve locaties die je op de NDSM werf kunt vinden en de sfeer die er op deze industriële locatie hangt, is de dag altijd al direct fotogeniek om vast te leggen. Deze bruiloft vond plaats in hartje winter, maar door het mooie weer lijkt het op de foto’s al bijna lente. Doordat het stralend weer was konden we mooi in de zon buiten op de NDSM werf vlakbij restaurant PLLEK de fotoshoot doen, met uitzicht over het IJ.

Winterbruiloft Amsterdam

Deze bruiloft laat perfect zien dat een bruiloft in de winter helemaal zo’n slecht idee nog niet is! Dat je gaat trouwen in februari, en dan zo’n prachtig weer krijgt op je winterbruiloft is echt een cadeautje! Deze heerlijke bruiloft begon in het Double Tree hotel op de NDSM werf in Amsterdam. Daar maakte de bruid zich klaar, samen met haar vriendinnen. Nadat iedereen zich klaar had gemaakt, ontmoette de bruid en bruidegom elkaar in de lobby van het hotel. Na deze ontmoeting deden we een korte fotoshoot in de stralende winterzon met uitzicht op het IJ en de skyline van Amsterdam. En heb je die te gekke korte trouwjurk met kant gezien? Een keus die je niet persé verwacht in de winter, maar I love it! Zo uniek en eigenwijs. De ceremonie en de rest van de dag vond plaats bij het gezellige restaurant Pllek op de NDSM werf in Amsterdam. Tijdens de ceremonie scheen er ook nog eens prachtig licht naar binnen en dit was met deze winterzon echt heel romantisch. En zo leuk dat hun zoontje er ook een groot deel van de dag bij was, helemaal in stijl. De dansavond begon met shotjes raki en barstte daarna lekker los. Kijk mee naar deze mooie winterbruiloft in Amsterdam!

Bruidsfotograaf Amsterdam

Ga je ook trouwen in de omgeving Amsterdam of Utrecht? Vraag vrijblijvend naar mijn beschikbaarheid! Ik fotografeer een select aantal bruiloften per jaar en als jullie bruiloft bij mij past lijkt het me te gek om dit voor jullie vast te leggen.