Trouwen Watertoren Utrecht

Zo leuk om eindelijk weer eens een bruiloft in mijn eigen stad Utrecht te fotograferen! De dag van Christiaan & Charlotte begon bij hen thuis, waar ze zich allebei klaarmaakten op verschillende plekken. Na een kleine lunch wandelde ik samen met het bruidspaar en hun dochtertje naar het de Catherijnesingel bij het Lepelenburg om daar op de boot te stappen richting WT Urban Kitchen. Ondertussen deden we nog een korte, ongedwongen fotoshoot, om zo nog wat foto’s van hen samen te hebben.

Ceremonie en diner: trouwen WT Urban Kitchen

Op de bovenste verdieping van de watertoren, met onwijs mooi uitzicht over Utrecht, vond de ceremonie plaats. Bijzonder! Het diner vond op dezelfde verdieping plaats als de ceremonie, dus hadden we opnieuw heel mooi uitzicht over de hele stad. Als bonus werden we vergezeld door prachtig gouden ondergaande zon wat het een extra mooie setting maakte. Heerlijk eten en mooie speeches maakten het plaatje compleet. Wat een mooi eind van deze bruiloft in mijn lievelingsstad :)

Rondvaart door de grachten van Utrecht

Halverwege de dag stapten alle gasten in de boot voor een rondvaart door de grachten van Utrecht. We genoten van de zon en het mooie centrum van de stad. Wat een fijne manier ook voor het bruidspaar om gezellig te kletsen met iedereen en te genieten van de bruiloft! En de rondvaart zorgde ook voor het extra ‘Utrecht-gevoel’. Na een uur kwamen we weer terug bij de watertoren, waar iedereen zich omkleedde voor het diner.

Bruidsfotograaf Utrecht

Als bruidsfotograaf Utrecht vind ik het te gek om in mijn eigen stad bruiloften te mogen fotograferen! Neem vrijblijvend contact op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie gekozen trouwdatum. Ik ben zo’n anderhalf jaar van te voren te boeken, maar heb soms ook last minute nog plek voor het fotograferen van een bruiloft.