Grappige kinderfotografie

Fotoshoot thuis van kinderen

Eindelijk op de blog! De uitgebreide serie die ik bij leuke zusjes thuis maakte. Bij mijn kinderfotografie probeer ik zo puur mogelijk te fotograferen, waar de karakters van de kinderen in naar voren komen. En dat is op deze middag goed gelukt! Het huis was prachtig licht, wat het voor mij heerlijk maakte om te fotograferen. En ik heb regelmatig keihard moeten lachen om deze meiden. Het resultaat? Een heerlijk ongeposeerde fotoshoot met een goede knipoog naar het dagelijks leven. Sommige foto’s lijken bijna vooropgezet, maar geloof me – eigenlijk was alles tijdens de fotoshoot het idee van deze twee meisjes. Deze grappige kinderfotografie fotoshoot is puur zoals het nou eenmaal liep die middag.

Kinderfotografie met humor

Ik kende deze meiden al langer, onder andere door de bruiloft van hun ouders op de Olmenhorst die ik een aantal jaren geleden heb mogen vastleggen. Op de bruiloft merkte ik al een goede klik met deze twee meisjes en we hadden toen al veel lol. Kinderfotografie met humor is bij hen dus makkelijk. Als kinderfotograaf Utrecht kom ik regelmatig bij mensen thuis, waardoor ik vaak een beetje zie hoe mensen zijn. Op locaties als de Soesterduinen fotografeer ik graag, maar ik vind het thuis bij gezinnen ook echt heel leuk. Kinderen zijn daar vaak zo zichzelf en voelen zich snel op hun gemak wanneer je ze een beetje hun gang laat gaan. En meestal wanneer je kinderen hun gang laat gaan, komt er al snel humor bij kijken.

Badeendjes enzo

Op deze middag bij hen thuis maakten we vooral heel veel plezier en werd er heel wat uitgesloofd en werden er heel veel grapjes gemaakt. De badkamer is normaal gesproken een plek waar weinig natuurlijk licht te vinden is en daarom meestal niet zo geschikt voor een fotoshoot. Nou, de badkamer van deze meisjes was het tegenovergestelde! Wat heerlijk wit en wat heerlijk licht! En waarom zou je eigenlijk niet met duikbril en bikini gaan zwemmen in bad op een mooie zonnige dag?! Zo zie je maar weer: niets is te gek tijdens een fotoshoot! ;)