Kinderfotograaf | Fotoshoot zusjes

Kinderfotografie Soesterduinen

Op een mooie nazomer middag fotografeerde ik deze drie zusjes in de Soesterduinen. Alle drie zijn ze zo anders. En dat vind ik het leuke van kinderfotografie: proberen de verschillende karakters vast te leggen op een pure, ongedwongen manier. In hartje zomer renden ze, speelden ze en knuffelden ze tijdens de fotoshoot. Zusjes puur en ongedwongen gefotografeerd. En ik rende mee en legde ze vast. Pure, mooie foto’s van je kinderen zijn toch onbetaalbaar om te hebben? Voor nu om aan de muur te hebben hangen maar ook voor later als herinnering hoe ze waren. Hoe ze samen waren en hoe de dynamiek was: wie was er rustig of serieus en wie was er meer ondeugend of rebels? Ik probeer dit soort karaktereigenschappen vast te leggen in de fotoshoot. En ik denk dat dat bij deze kindershoot is gelukt :)

Fotoshoot zusjes bij de zandverstuiving

Een zandverstuiving is een prachtige locatie voor een fotoshoot. Zowel voor kinderfotografie als gezinsfotografie of familiefotografie. De wijdsheid en de natuur nodigt uit om te spelen, te rennen en iedereen voelt zich er vrij. Naast dat iedereen direct ontspannen wordt bij de Soesterduinen, werkt het zand door de reflectie op je huid ook nog eens in je voordeel. De huidtonen komen prachtig uit en ik ben áltijd onwijs blij met het resultaat van een fotoshoot op deze plek. Kijk mee naar de fotoshoot van deze vrolijke meisjes in de mooie zandverstuiving bij Soest!

Ook interesse in mooie foto’s van je kinderen?

Wil je ook graag een leuke ongedwongen fotoshoot buiten bij de Soesterduinen? Ik doe regelmatig kindershoots en familiefotografie in de prachtige natuur van de Soesterduinen, maar ook andere leuke buiten locaties in of rondom Utrecht zijn mij goed bekend. Als kinderfotograaf uit Utrecht kom ik regelmatig bij mensen thuis voor een fotoshoot van het gezin of de kinderen. Maar een fotoshoot op een buitenlocatie is in het voorjaar, de zomer en in de herfst ook heel populair.