Geplande Keizersnede WKZ

Zo fijn, omdat de corona maatregelen waren versoepeld was een geboortefotograaf weer welkom op de OK van het WKZ! Het was een valse start – door de spoed drukte werd de keizersnede een dag vertraagd. Dus nadat we allemaal klaar waren om naar de OK te gaan, gingen we toch weer naar huis. Zowel ik als de aanstaande ouders ;)

Maar gelukkig ging het de volgende ochtend vroeg dus wel echt gebeuren! En wat een prachtig meisje was er geboren. Altijd opnieuw is het zo bijzonder om mee te maken.

Geboortefotograaf Utrecht

Als geboortefotograaf in Utrecht heb ik geluk dat ik bij meerdere ziekenhuizen in de buurt woon. Ook in het geval van deze geplande keizersnede, die op het laatste moment toch werd verzet. Ik fietste gewoon weer naar huis om de volgende dag weer terug te komen. Maar ook fijn dat ik bij veel verschillende ziekenhuizen binnen ben geweest en redelijk mijn weg weet te vinden.

Ook interesse in geboortefotografie?

Stuur me vrijblijvend een bericht met je uitgerekende datum en ik stuur je graag meer informatie toe! Mijn werkgebied als geboortefotograaf is maximaal 45 minuten vanaf Utrecht, om op tijd bij de bevalling te kunnen zijn. Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Hilversum, Blaricum, Amsterdam, vallen onder andere dus allemaal binnen deze reisafstand. Twijfel je of de afstand van jouw huis of ziekenhuis mogelijk is? Neem vooral contact op en dan kunnen we even overleggen; ik denk graag met je mee!