Gezinsfoto’s Soesterduinen

De perfecte plek voor gezinsfoto’s: Soesterduinen in Soest! Deze zandverstuiving is zo’n handige locatie in het midden van het land en voor iedereen goed te bereiken. Ook is het een bijzonder stukje natuurgebied vlakbij steden als Utrecht en Amersfoort. Het fijne van de Soesterduinen vind ik ook dat er naast de open vlakte ook genoeg schaduwrijke plekjes in het bos te vinden zijn. Kinderen vinden de zandverstuiving ook prachtig: na wandelen en dennenappels zoeken in het bos, kunnen ze heerlijk spelen en met blote voeten rennen door het zand. De perfecte plek voor een gezinsshoot!

Fotoshoot rond zonsondergang

Ook op deze zwoele avond aan het eind van de zomer was ik weer in de Soesterduinen voor gezinsfoto’s. Bij deze shoot waren de kindjes al iets ouder waardoor we iets later konden afspreken. Hierdoor hadden we tijdens deze gezinsshoot al een beetje het geluk van het lage licht van de zonsondergang. Mijn streven is altijd een ongedwongen fotoshoot, omdat je dit ook kunt terug zien in de foto’s. Na een fotoshoot wil ik graag dat mensen terugkijken naar een fijn moment samen als gezin. Om als resultaat mooie foto’s te hebben die je in een lijstje kunt stoppen, maar niet alleen dat. Ik wil voornamelijk dat de shoot een moment is waar het gezin samen plezier heeft. En er daarna op de foto’s oprechte connectie te zien is. Een waardevolle herinnering.

Ook gezinsfoto’s in de Soesterduinen?

Wanneer je ook graag gezinsfoto’s zou willen laten maken in de Soesterduinen of bij een andere zandverstuiving: laat het me weten! Het hele jaar door is dit een mooie locatie voor een fotoshoot. In de winter is de zandverstuiving een beetje betoverend, vooral vroeg in de ochtend of laat in de middag. Maar in de zomer voelt het bijna als vakantie! Lekker met blote voeten rennen door het warme zand; ultiem genieten :)