Gezinsfotografie Utrecht Lepelenburg | Fotoshoot in de stad

Gezinsfotografie Utrecht Lepelenburg

Wat ben ik toch dol op gezinsfotografie. Utrecht Lepelenburg park is een perfecte achtergrond voor wanneer je zowel wat groen in de foto’s wilt, als het stadse gevoel. En een perfect start- of eindpunt voor een fotoshoot in Utrecht. Het Lepelenburg park inclusief speeltuin is een leuke plek om te starten of juist te eindigen. De straatjes van de binnenstad zijn knus, verrassend en een mooie achtergrond voor een fotoshoot. Utrecht is prachtig, en de binnenstad heeft leuke trapjes, mooie bloemen of klimop en bijzondere oude deuren. Voor kinderen is een fotoshoot in de binnenstad dan ook echt een leuke ontdekkingstocht! En daar tussendoor wordt er natuurlijk veel geknuffeld, gespeeld en gestoeid.

Fotoshoot Utrecht

Het voordeel van in Utrecht wonen als gezinsfotograaf, is dat er veel verschillende plekken tot onze beschikking zijn. We kunnen een shoot doen in de stad, bij de grachten of in een park. Wil je juist reuring of een rustig plekje? Wil je juist groen of een meer stads tafereel? Alles kan! En daarom hou ik er zo van hier te fotograferen. Wanneer je zelf uit Utrecht komt voelt het misschien bijzonder om hier een shoot te doen omdat jullie hier ook herinneringen hebben. Maar ook wanneer je van buiten Utrecht komt kan de stad voor een mooie ongedwongen achtergrond dienen voor vrolijke gezinsfotografie. Het Lepelenburg en omgeving is voor iedereen een toffe fotoshoot locatie.

Gezinsfotograaf Utrecht

Wanneer ik word gevraagd door mensen uit mijn eigen stad om er te fotograferen, vind ik dat altijd extra leuk. Elke keer opnieuw vallen mij weer nieuwe dingen op, en iedere dag valt het licht net even anders waardoor je afwisselende foto’s kunt maken. Als gezinsfotograaf in Utrecht heb ik inmiddels al enorm veel leuke gezinnen, families en kinderen op de foto gezet. Wanneer de fotoshoot in de binnenstad plaatsvindt kom ik lekker op de fiets. Heerlijk!