Familie fotografie: Kinderen samen met mama op de foto

Fotograaf baby en kinderen

Soms heb je zo weinig nodig voor een fijne fotoshoot. In dit geval een rustige, simpele slaapkamer en een mooie mama met heel veel liefde voor haar twee prachtige dochters. Op deze ochtend gingen de kinderen samen met mama op de foto. Als fotograaf uit Utrecht moest ik even rijden voor deze fotoshoot maar dat vond ik het meer dan waard! Dit was namelijk de perfecte setting voor een liefdevolle, ongedwongen fotoshoot thuis. Deze shoot laat ook zien dat je niet op de meest bijzondere locatie hoeft te zijn voor mooie foto’s, of dat je huis perfect afgestijld moet zijn voor een bijzondere fotoshoot. De essentie van mijn foto’s draait altijd om de connectie tussen mensen, de liefde tussen ouder en kind die je kunt zien en voelen. Deze simpelheid maakt een foto juist zo krachtig omdat je later vooral wilt herinneren hoe je je voelde met iemand, en al het andere doet er dan eigenlijk niet toe.

Fotoshoot van jullie als gezin

Een fijne fotoshoot draait allemaal om het terugkijken op leuke momenten en het intieme gevoel dat je voelt voor de ander. Dat je als mama je baby zachtjes knuffelde. Maar ook de de kusjes op de neus en de soms net té stevige omhelzing van grote zus. De kleine piekhaartjes en dikke spekbeentjes van je jongste als details vastgelegd op de foto. En de humor of juist serieuze blik van je oudste. De grote lijnen van herinneringen onthoud je wel, maar juist die kleine details schuiven zo snel naar achter in je herinnering. En juist die details maken gezinsfoto’s zó belangrijk. De tijd dat je kinderen klein zijn is het perfecte moment voor een gezinsshoot.

Baby- en kinderfotograaf Utrecht

Het is ontzettend waardevol om de fase waarin je kleine kinderen hebt vast te leggen. Het klinkt cliché maar de tijd vliegt voorbij. Wil je daarom ook een fotoshoot van je baby, je kinderen of je volledige gezin? Neem vooral contact op om te kijken of ik nog een plekje heb! Een fotoshoot kan zowel thuis als op een buitenlocatie. Alleen met een newbornshoot raad ik altijd aan om deze thuis te doen waar het warm is en je nog even tijd hebt om tussendoor te voeden of te verschonen. Voor baby’s die al iets ouder zijn of wanneer het volop zomer is, zou een buitenlocatie wel kunnen. Neem gerust contact op voor meer informatie! Als fotograaf van baby’s en kinderen Utrecht werk ik voornamelijk in de omgeving Utrecht, maar reis regelmatig ook wat verder voor een fotoshoot.