Familie Fotografie Herfst

Wat een onwijs mooie dag in de herfst hadden we uitgekozen voor familie fotografie! Als locatie voor de familie fotoshoot kozen we voor de Kaapse Bossen in Doorn, vlakbij chalet Helenaheuvel. Wat een mooie plek was dit met bos, zand, heide en klimbomen. Na deze fotoshoot is de omgeving van Helenaheuvel één van mijn favoriete fotoshoot locaties rond Utrecht geworden, of om zelf lekker met mijn gezin te wandelen in het weekend.

Fotoshoot tijdens golden hour

We spraken in november af, aan het eind van de middag uit school. Het werd vroeg donker, maar doordat de zon scheen hadden we daardoor gewoon een prachtige golden hour fotoshoot! Wat een geluk! En ook was het helemaal nog niet zo koud begin november, waardoor een warme trui voor iedereen genoeg was.

Herfst fotoshoot Kaapse Bossen Helenaheuvel

Wat is mijn favoriete seizoen voor een fotoshoot? Heel eerlijk denk ik dat ik de herfst het mooist vind. Lastig is natuurlijk dat het soms wat vaker wisselvallig weer is, maar dat hebben we soms in de zomer of de lente ook ;) Maar er is iets magisch met de kleuren van de herfst en het zachte strijklicht dat de foto’s dromerig en romantisch maakt. Deze familie fotografie fotoshoot in de herfst laat echt zien dat het hele jaar door een goed moment is voor een familie fotoshoot. De herfst is prachtig voor een fotoshoot in de natuur!