Fotoshoot Soesterduinen | Gezin met kinderen

Gezinsshoot Soesterduinen

Een fotoshoot in de Soesterduinen blijft favoriet bij mij als gezinsfotograaf. De Soesterduinen hebben op de een of andere manier altijd een goede uitwerking op mensen. Het gevoel van vrijheid, de prachtige natuur en de uitgestrekte zandvlakte is magisch. De perfecte plek voor een gezinsshoot! Er zijn zelfs mensen die hier ieder jaar opnieuw een fotoshoot laten maken van hun gezin. De plek blijft in dat geval hetzelfde, maar jullie als gezin groeien elk jaar een stukje ouder. De Soesterduinen zijn daarin ook een mooie plek om herhaaldelijk een fotoshoot te doen want dit stukje prachtige natuur, precies tussen Utrecht en Amersfoort in, verveelt nooit.

Fotoshoot Soesterduinen gezin: de stad vs. de natuur

Zowel de stad als de natuur kan een goede keus zijn voor een gezinsshoot. Het is net wat je voorkeur heeft. En wat bij jullie past. Het voordeel van de natuur is dat de foto’s vaak wat rustiger zijn door natuur op de achtergrond, waardoor je ze makkelijker een mooie plek aan de muur kunt geven. Een fotoshoot in de Soesterduinen straalt automatisch rust uit. Ook zijn de kleuren van de duinen, net als de duinen bij de zee, een mooi neutraal palet. Dit past in ieder interieur, en laat ook ieders huidskleur en kleding mooi uitkomen.

Foto’s van je gezin met kleine kinderen

Je kinderen zijn maar kort zo klein. Des te waardevoller om mooie foto’s van je gezin met kleine kinderen te laten maken! Want later zul je soms met heimwee terugdenken aan het kroelen, of die kleine armpjes in je nek die je stevig vasthouden. Dat is ook een van de redenen dat ik bewust bepaalde details vastleg tijdens een fotoshoot. Juist de dingen die heel gewoon voelen wanneer je kinderen klein zijn, maar die later zo fijn zijn om nog te herinneren.