Fotoshoot Kasteel de Haar Utrecht

Wat een verrassend leuke locatie voor een fotoshoot! Kasteel de Haar ligt in Haarzuilens, in de gemeente Utrecht en is een prachtig onderhouden kasteel. Sowieso is het kasteel en de bijbehorende tuinen een tof uitje om te doen. Voor kinderen is dit best indrukwekkend, en in de zomer staat alles heel mooi in bloei. Je kan hier heel leuk een fotoshoot doen, maar ook voor een gewone middag kun je heerlijk tot rust komen in de tuinen. Het is echt heel groot, dus er is genoeg ruimte om lekker rond te lopen zonder dat het heel druk aanvoelt.

Een familie fotoshoot in het park

Rondom het kasteel ligt een prachtig aangelegde tuin, met daar achter een heel mooi park. Voor de fotoshoot gingen we niet het kasteel in maar bleven we in de tuinen en het park. Het park van kasteel de Haar is leuk om te ontdekken, en als gezin een heel leuk uitje om te doen. Zelf vind ik de tuinen mooi, maar het wat meer natuurlijke park daarachter nog mooier voor foto’s. Daar lijkt alles wat minder aangelegd en heb je bijvoorbeeld mooie plekjes met hoog gras en mooie wilgen. De laatste foto’s van deze fotoshoot zijn daar gemaakt. Ik merkte dat de kinderen de tuinen en het park ook erg leuk vonden om in te spelen. Het voelt voor hen als een avontuur om te kijken wat er na een bruggetje of heggetje bevindt. De tuinen rondom kasteel de Haar zijn dan ook erg leuk voor zowel familiefotografie als kinderfotografie.

Gezinsshoot Kasteel de Haar

Er zijn veel leuke fotoshoot locaties in Utrecht voor spontane familiefotografie. Het park van kasteel de Haar is zeker een leuke locatie voor een fotoshoot, helemaal als je het combineert met een kasteelbezoek na afloop. Uit Leidsche Rijn en Haarzuilens is het goed te bereiken met de fiets, maar er is ook voldoende parkeergelegenheid wanneer je met de auto komt.