Fotoshoot gezin Soesterduinen

Keer op keer besef ik me dat ik zo blij mag zijn met het werk dat ik doe. Al bijna tien jaar fotografeer ik bruiloften, gezinnen, families en kinderen en ik blijf er van genieten. Inmiddels heb ik ontzettend veel mensen die mij ieder jaar, of om de zoveel tijd weer terugvragen om hen als gezin samen te fotograferen. Foto’s als gezin samen heb je vaak niet zo veel, omdat meestal één van de ouders de foto’s maakt. Daarom kan het leuk zijn om ieder jaar een fotoshoot met het gezin te doen. Op deze manier zie je de dynamiek veranderen en bovenal je kind(eren) steeds groter worden. Ik vind het onwijs leuk dat ik zo ‘mee mag groeien’ met de levens van de mensen die ik fotografeer. Zoals deze fotoshoot van dit gezin in de Soesterduinen.

Een buiten locatie voor een fotoshoot

De Soesterduinen vervelen nooit als locatie voor een fotoshoot. Je hebt hier alles wat je nodig hebt voor een mooie achtergrond voor de foto’s. Zand, genoeg schaduw op een zonnige dag, heide, bijzondere bomen, plekjes om te klauteren en te rennen en heel veel rust en ruimte. Het is dan ook een fijne plek om als gezin een ochtend gezellig bij elkaar te zijn en veel te knuffelen en te spelen. Zowel kleine kinderen als grotere kinderen vermaken zich altijd onwijs goed tijdens een fotoshoot!

Een fotoshoot in de Soesterduinen

Wil je ook zulke vrolijke en ‘echte’ foto’s van jullie als gezin? Dat kan! Vooral in de lente, zomer en vroege herfstmaanden ben ik vaak in de Soesterduinen te vinden. Dit is een fantastische plek midden in de natuur bij Soest voor ongedwongen foto’s, en als gezin kun je er een gezellig uitje van maken. Ik doe veel familiefotografie in de omgeving Utrecht, dus zowel bij jullie thuis of op een mooie locatie buiten in de natuur. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over familiefotografie Utrecht en mijn beschikbaarheid!

Lees ook: Acht redenen voor een fotoshoot in de herfst