Bruidsfotografie Utrecht | Bruiloft Utrecht Karel V

Bruiloft Utrecht Karel V Hotel

Heerlijk om een bruiloft in mijn eigen stad te fotograferen! En wat een mooi hotel hadden we als achtergrond voor deze bruiloft in Utrecht. Karel V ligt in het centrum van de stad, aan de Springweg. We liepen vanuit daar dan ook zo het centrum van Utrecht in voor een fotoshoot. De authentieke straatjes van de binnenstad zijn een goed kader voor een romantische fotoshoot. Helemaal met het september zonnetje dat scheen en een heel relaxed bruidspaar.

Fotoshoot in Pandhof de Dom

De plek waar we uiteindelijk naar toeliepen was het pandhof op het Domplein. Een fotoshoot in Pandhof de Dom is favoriet. Helemaal bij een bruiloft. Door de grote bogen, het mooie licht en de zachte kleuren waan je je zo in het buitenland.Vaak is het er doordeweeks rustig, en kun je dus makkelijk mooie foto’s maken. Het Pandhof nodigt uit om te dansen, te knuffelen en de romantiek te ervaren.

Receptie buiten in de tuin

Na de ceremonie ging iedereen naar buiten. Daar werd geproost op het bruidspaar en gelukkig was het ondanks dat het ver in september was, lekker weer. De receptie buiten in de tuin was heerlijk ongedwongen en er was een speelhoek voor de kinderen gemaakt. Een kindvriendelijke bruiloft waar de kinderen welkom zijn en waar er bewust aan hen is gedacht geeft automatisch een relaxte sfeer. Ouders voelen zich niet opgelaten wanneer de kinderen rondrennen en er is genoeg vermaak dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.