Bruidsfotografie Nijmegen

Wat had deze bruiloft bij Slot Doddendael een onwijs goede sfeer! De bruiloft van dit mooie stel is er eentje die ik me nog lang zal heugen. Een ontzettend gezellig gezelschap van mensen en een dansfeest midden op de dag. En de persoonlijke geloftes waren een van de mooiste die ik ooit heb gehoord, en vooral was ik echt geraakt hoe het bruidspaar in elkaar opging toen ze de geloftes naar elkaar uitspraken. Zelden heb ik zoveel concentratie gezien en zoveel liefde tussen een stel tijdens dit moment. Echt heel bijzonder.

Bruiloft Slot Doddendael

De ochtend van de bruiloft startte in het ouderlijk huis van de bruid in Nijmegen. Er kon lekker de tijd genomen worden om klaar te maken en waar het bruidspaar elkaar voor het eerst zag op de bruiloftsdag. Er was een lunch voor intieme familie en vrienden, en daarna vertrok iedereen naar de start van de ‘echte’ bruiloft. Slot Doddendael in Ewijk was de mooie trouwlocatie waar de rest van de dag plaatsvond. Met de koets maakten we een rondrit in de omgeving, zodat we wat foto’s konden maken op bijzondere plekjes rond Nijmegen. Daarnaast kon het bruidspaar op deze manier nog even rustig samen genieten voordat ze alle gasten zouden zien en de ceremonie en het grote feest los zou barsten. Zoals ik al eerder schreef; de ceremonie was prachtig. Maar ook daarna was het zo’n leuke sfeer!

Thé Dansant: een dansfeest in de middag

Een super leuke twist aan de bruiloft was de thé dansant. Een dansfeest in de middag in plaats van de avond, ik vind het geniaal bedacht. Dit uiteraard ook onder genot van lekkere kazen, bier, schepijs en ander lekkers. Door het dansfeest al in de middag te plannen kunnen de kinderen er ook bij zijn en houden zij het ook goed vol. Stiekem is een thé dansant veel leuker dan gewoon borrelen toch? Een ander voordeel is ook dat het bruidspaar daarna met een intiem groepje gasten de hele avond de tijd had om te dineren. Een bijzonder stel met een bijzondere bruiloft! Van dit soort bruiloften met een goede, ongedwongen sfeer geniet ik als bruidsfotograaf intens.

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

Bruiloften fotografeer ik door het hele land. Als bruidsfotograaf ben ik gevestigd in Utrecht, maar ik reis door het hele land en zelfs daarbuiten voor mijn bruidsfotografie. Nijmegen en Arnhem zijn steden waar ik regelmatig kom, maar ook rond Amsterdam, Rotterdam en Den Haag fotografeer ik regelmatig bruiloften. Bekijk meer informatie over mijn bruidsfotografie of neem direct contact met mij op om te kijken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben!