Bruidsfotografie | Bruiloft Orangerie Elswout

Romantische bruiloft

Wat was dit een romantische bruiloft! Orangerie Elswout in Overveen stond al langere tijd op mijn lijstje om een keer een bruiloft te fotograferen. En deze prachtige trouwlocatie vlakbij Amsterdam stelde mij niet teleur. Wat was dit een romantische bruiloft. Alles klopte tot in de puntjes: de prachtige jurk van de bruid als het originele stijlvolle pak van de bruidegom. Maar ook de styling van de bloemen, de prachtig gedekte dinertafel in de tuin en de algehele sfeer van Orangerie Elswout droegen bij aan een fotogeniek plaatje.

De gasten kwamen pas in de middag, waar er werd geborreld en daarna in de tuin gedineerd. De zon scheen heerlijk en ook het diner zag er feestelijk en gezellig uit. Tijdens het diner waren er speeches en werd er hints gespeeld: hoe leuk! Een hele grappige manier om te kijken hoe goed de gasten het bruidspaar kennen en hoe goed het bruidspaar elkaar kent. Er werd onwijs veel gelachen.

Avond ceremonie vlak voor zonsondergang

Na het diner in de tuin, stond de hele setting voor de trouw ceremonie al klaar. Het aantal gasten werd voor de avond ceremonie uitgebreid, en deze begonnen ook met een borrel. Daarna kon iedereen hun glas meenemen en genieten van de ceremonie op de bruiloft. Orangerie Elswout had een mooie plek onder de bomen uitgekozen voor de avond ceremonie waar de zon nog net tussen de bomen doorscheen. Een avondceremonie rond zonsondergang: hoe romantisch en prachtig is dat! En na de ceremonie werd er getoast en brak het feest helemaal los.

Bruidsfotografie Orangerie Elswout

Ga je toevallig ook trouwen bij Orangerie Elswout of op een andere mooie trouwlocatie? Laat het me vooral weten, dan kijk ik even of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik fotografeer een beperkt aantal bruiloften per jaar en als mijn fotografie bij jullie past lijkt het me heel erg leuk!