Baby fotoshoot thuis | Baby fotografie Utrecht

Baby fotoshoot thuis

Voor een baby fotoshoot kom ik meestal bij jullie thuis. In de zomer kunnen we ook wel eens babyfoto’s buiten maken, maar voor mooie babyfoto’s is het vooral belangrijk dat het behaaglijk warm is. En in huis kun je het natuurlijk zo warm maken als je zelf wilt. Een ander voordeel van een baby fotoshoot thuis is dat je het bedje, een flesje en schone luiers in de buurt hebt. Op deze manier heb je alles bij de hand om je baby tevreden te houden en kun je een ontspannen fotoshoot hebben. Daarnaast kan het later ook leuk zijn om terug te kijken waar je woonde toen jullie kindje nog een baby was.

Fotoshoot in de winter

Bij een fotoshoot thuis loop ik het liefst eventjes een rondje door het huis om te kijken waar het mooiste licht en waar de beste plekjes zijn om foto’s te maken. In dit geval was de zolder, waar ook de ouderslaapkamer zich bevond, prachtig. Met een bed vlakbij het raam, en met een prachtig winterzonnetje dat naar binnen scheen. Dit kindje had daarbij ook nog eens een van die prachtige grote ogen en een guitig gezichtje waardoor ik helemaal in mijn element was. Deze fotoshoot laat ik vaak aan mensen zien als ze balen dat ze niet aan een newborn shoot hebben gedacht of omdat dat niet mogelijk was vanwege bijvoorbeeld gezondheid. Ik vind zelf dat deze shoot perfect illustreert hoe enorm leuk baby’s van drie maanden oud zijn :)

Babyfotograaf Utrecht

Als babyfotograaf Utrecht kom ik bij jullie thuis om foto’s te maken van jullie pasgeboren of al iets oudere baby. Wanneer jullie in Utrecht wonen ben ik zeer flexibel met inplannen en kom ik lekker op de fiets. Ook als je buiten Utrecht of elders in het land woont mag je uiteraard gewoon vrijblijvend contact met mij opnemen om te vragen naar mijn beschikbaarheid!