Fotoshoot baby drie maanden oud

Newborn shoot of baby shoot?

Vaak kiezen mensen met een pasgeboren baby voor een newborn shoot. Maar soms loopt het na de geboorte zo dat er geen ruimte of puf is voor een newborn shoot. Of bedenk je later pas dat je toch wel foto’s zou willen van je baby. Regelmatig doe ik een fotoshoot met een baby van drie a vier maanden oud. En eigenlijk vind ik dit net zo leuk als een newborn shoot! Wanneer een baby pasgeboren is, leg je de focus op hoe klein de baby is en hoe overweldigend de liefde is voor jullie pasgeboren kindje. Met een baby van drie maanden oud krijg je weer een hele nieuwe fase. Dan kan het kindje al lachen en contact kan maken.

Baby drie maanden oud

Dit meisje was drie maanden oud en zat heerlijk in haar vel. En dat zie je wel vaker; met drie maanden zijn de ouders relaxter, want de eerste hobbels en misschien ook wel pittige periode is achter de rug. Ook komt er meer ritme in eten en slapen en is het kindje wat meer ‘geland’ op de wereld. Al met al een nieuwe stap in de baby fase waar je definitief de fase van pasgeboren wordt achtergelaten. Een baby van drie maanden kan ik aan het lachen krijgen door gekke geluidjes en er zijn verschillende gezichtsuitdrukkingen te fotograferen. In dit geval fotografeerde ik het meisje samen met haar ouders en oudere zus. Een fotoshoot met een baby van drie maanden oud is echt heel erg leuk!

Babyshoot Utrecht

Voor een babyshoot in Utrecht en omgeving kan ik meestal wel ruimte vinden in mijn agenda. Helemaal als dit ook doordeweeks gepland kan worden. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om je fotoshoot direct te boeken!