Newbornshoot tweeling

Wat een leuke newbornshoot van een tweeling was dit! En het was niet alleen een newborn tweeling, maar ook nog een oudere broer en zus. Totaal een hele gezinsshoot met zes personen dus, maar juist dat soort shoots vind ik heerlijk! Het fotograferen gaat met een groter gezin vaak bijna vanzelf, omdat de oudere kinderen vaak al ideetjes in hun hoofd hebben. Uiteraard lag de focus voor de newbornshoot op de tweeling, maar juist gezinsfoto’s met elkaar zijn ook erg belangrijk.

Newborn fotografie tweeling Utrecht

Veel van mijn newborn fotografie vindt plaats in Utrecht of in de plaatsen er direct om heen. In Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern ben ik ook vaak, mede doordat daar regelmatig baby’tjes worden geboren ;) De periode dat je baby echt klein is, duurt eigenlijk maar heel kort. Des te belangrijker om de babytijd goed vast te leggen en bijvoorbeeld een newbornshoot te doen.

Broer en zus foto’s

Bij een newbornshoot met oudere kinderen erbij, maken we uiteraard altijd broer en zus foto’s. Wanneer de oudere kinderen al wat groter zijn mogen ze de baby vasthouden voor de foto. Dit vinden ze vaak ook erg leuk, en voor de ouders is dit echt smelten. Je kinderen samen op de foto is zo ultiem fijn om te zien, helemaal wanneer het gepaard gaat met kusjes en knuffels. Wanneer de oudste nog erg jong is of het spannend vindt, maken we ook soms foto’s liggend op bed naast elkaar. Naast de broer en zus foto’s samen met de baby mogen oudere kinderen altijd hun kamer even laten zien. Dit levert leuke foto’s op in kinderen hun eigen domein, waar ze zich helemaal op hun gemak voelen.