Babyfotografie: een newborn zusje

Ongeposeerde babyfoto’s

Pure en ongeposeerde babyfoto’s, dat vind ik het allermooiste. Een newborn shoot is relaxt, liefdevol en puur. En natuurlijk is het niet helemaal een afspiegeling van de werkelijkheid omdat je de gebroken nachten en de heftige momenten niet ziet. Maar het is wel het vastleggen van de ultieme momentjes om te koesteren. De kleine handjes van dit newborn zusje, alle verschillende mimiek die al zo jong te zien is, de kusjes van grote broer, de trotse blik van papa en mama. Een bijzondere herinnering aan een hele bijzondere periode!

Een newborn zusje

Wat word ik blij als ik regelmatig terug mag komen bij families om een nieuw life event te fotograferen. Van dit mooie stel fotografeerde ik een aantal jaar geleden hun bruiloft, daarna de newborn shoot van hun zoontje. En nu mocht ik de newborn shoot van zijn pasgeboren kleine zusje ook doen. Het voelt heel bijzonder om zo bij elke mijlpaal van mensen hun leven te zijn en ook met de kinderen geeft dit een speciale band. Zelfs als moeder ben ik me ook bewust hoe belangrijk de foto’s van broertjes en zusjes samen zijn. Toen ik zelf was bevallen van ons tweede kindje kon ik niet wachten om haar voor te stellen aan haar grote broer. Wanneer je broertjes en zusjes samen ziet loopt je hart als ouder echt over van trots en liefde. Daarom des te belangrijker de kindjes samen vast te leggen door middel van een newborn shoot.

Interesse in een newborn shoot?

En heb je ook interesse in een newborn shoot? Neem dan vrijblijvend contact met mij op! Ik fotografeer vooral in Utrecht en omgeving. Wonen jullie niet in de buurt van Utrecht? Dan probeer ik graag naar jullie toe te komen voor een newborn shoot bij jullie thuis. Ik sta altijd open om te kijken naar mogelijkheden.