Newborn shoot Utrecht

Yes, dit voorjaar was ik weer op pad voor een newborn shoot. Utrecht was nog rustig in de ochtend toen ik in de vroegte naar dit gezin fietste. Voor mij blijft het bijzonder om elke keer eventjes in de babybubbel van mensen te stappen. Kleine baby’tjes werken altijd goed op je gemoed, dus ik heb mijn dosis cuteness dan wel weer te pakken zodat ik er weer even tegenaan kan ;)

Een fotoshoot thuis: newborn shoot Utrecht

Een newborn shoot thuis heeft altijd een relaxte sfeer en heeft meerdere voordelen. Ik vraag altijd of de slaapkamer wat opgeruimd kan zijn, zodat we een mooie rustige plek hebben om te fotograferen. Met een licht dekbedovertrek is de setting in principe al goed, maar zelf vond ik de gehaakte deken in deze shoot heel mooi uitkomen. Helemaal in combinatie met de mooie breisels van het baby’tje. Twee handige tips voor een newborn shoot dus:

  1. Wanneer je mooie dekens of een mooie vintage sprei in huis hebt; leg ze klaar voor de newborn shoot! Wie weet komen ze nog goed van pas.
  2. Bereid je voor met mijn fotoshoot kledingtips. Met mooie texturen en rustige kleuren komt je newborn shoot nog beter tot zijn recht.

Fotoshoot van newborn baby en oudere zus

Tijdens een newborn shoot met oudere kinderen, proberen we altijd een momentje in te lassen dat we hen samen op de foto zetten. In dit geval maakte ik foto’s van de newborn baby en oudere zus samen. Ze was zo trots en hield haar broertje met alle plezier vast! Uiteraard maakten we verder vooral foto’s van het hele gezin samen. Een newborn shoot met oudere kindjes is daardoor ook altijd een soort gezinsshoot.

Category: