Landgoed Quadenoord

Een bruiloft anders dan anders! Daarvoor is Landgoed Quadenoord in Renkum met het natuurkampeerterrein en eventueel ingerichte tipi tenten een perfecte locatie. De dag begon prachtig zonnig, maar we wisten dat er buien voorspeld waren. En holy moly, het ging los! Keiharde hagel en onweer precies voor zonsondergang. Gelukkig heb je bij Landgoed Quadenoord een overdekte buitenkeuken, waar we dus rustig konden eten en feestvieren zonder nat te worden. Toen de bui weg was, verdampte de hagel waardoor er een prachtig mysterieuze mist hing over het weiland achter de buitenkeuken. Snel maakten we dus nog een paar toffe foto’s in het weiland – ik kreeg er direct een beetje Peaky Blinders gevoel van. De rest van de avond bleef het regenen, maar we hadden gelukkig een grote tipi waar we het kampvuur hielden. Dit was heerlijk warm en onwijs gezellig.

Slapen in een tipi

Na afloop ging een deel van de gasten naar huis, maar wij, inclusief een aantal anderen bleven een nachtje slapen in een eigen tipi. Dit was echt heel koud met maar een paar graden boven nul, maar gelukkig hadden we ons goed voorbereid. Ik denk dat je een bruiloft niet perfecter kunt afsluiten dan op zo’n magische locatie gaan slapen en dan de volgende ochtend samen ontbijten. Al met al was het een prachtig geslaagd feestje op een hele bijzondere plek in het bos!

P.S. Dit was de bruiloft van goede vrienden van ons, en was eigenlijk gewoon te gast. Maar ik kon het niet laten wat mooie foto’s van de bruiloft en het bruidspaar te maken. Daarom een iets minder lang bruiloftsoverzicht dan ik normaal gesproken zou doen – het grootste deel van mijn tijd heb ik zelf ook feest gevierd :)

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

Na jaren heel veel bruiloften te hebben gefotografeerd, doe ik er nu ieder jaar nog maar een klein aantal. Zo kan ik al mijn aandacht in de dag steken en mijn beste werk leveren. Ik doe nu dus alleen bruiloften die echt goed bij mij als fotograaf en mens passen. Ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf en denk je dat wij een match kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact op! Ik kom uit Utrecht, maar fotografeer door het hele land en zelfs daarbuiten.