Wat word ik blij als ik regelmatig terug mag komen bij families om een nieuw life event te fotograferen. Van dit mooie koppel fotografeerde ik een aantal jaar geleden hun bruiloft, daarna de newbornshoot van hun zoontje, en nu mocht ik zijn pasgeboren kleine zusje fotograferen.

Pure en ongeposeerde babyfoto’s, dat vind ik het allermooiste. Een newbornshoot mag extra lieflijk zijn, en natuurlijk is het niet helemaal een afspiegeling van de werkelijkheid omdat je de gebroken nachten en de heftige momenten niet ziet. Maar het is wel het vastleggen van de ultieme momentjes om te koesteren. De kleine handjes, alle verschillende mimiek die al zo jong te zien is, de kusjes van grote broer, de trotse blik van papa en mama. Een bijzondere herinnering aan een hele bijzondere periode!

Ben je benieuwd naar een aantal foto’s van toen grote broer nog een pasgeboren baby’tje was? Bekijk die foto’s hier :)
En heb je ook interesse in een newbornshoot of gezinsshoot? Neem hier een kijkje voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met mij op! Ik fotografeer vooral in Utrecht en omgeving, maar kom met alle liefde naar jullie toe gereden voor een newbornshoot bij jullie thuis.