Over mij

Waarschijnlijk heb je al even rondgekeken op mijn website, en ik hoop dat je inmiddels een stukje hebt kunnen zien van hoe ik de wereld zie en hoe ik de liefde ervaar. Ik geloof in echte liefde en dat deze het waard is om gekoesterd te worden. Ik wil graag echte verbinding met mensen, en de connectie tussen anderen vastleggen.

Ontzettend dankbaar voel ik me, dat ik inmiddels al ruim acht jaar mooie verhalen van mensen mag vertellen door middel van mijn foto’s. Nog dankbaarder ben ik, dat ik al vijftien jaar samen ben met mijn liefde Robert en wij inmiddels een heus gezinnetje zijn door de komst van ons zoontje Loek (5) en ons dochtertje June (1). Ik wil genieten van het leven met mooie en bijzondere mensen om me heen, reizen, goed eten, fijne muziek en goede boeken, en het geluk zien in kleine dingen.

Dat ik regelmatig onderdeel ben van de mijlpalen uit het leven van anderen vind ik een heel mooi onderdeel van mijn werk. Dat mensen mij vertrouwen hun bruiloft, pasgeboren baby, gezin of zelfs een geboorte te laten vastleggen en mij zo dichtbij durven te laten komen vind ik heel bijzonder. Ik wil dan ook geen geforceerde momenten of poses fotograferen, maar het pure gevoel van liefde, blijdschap en zelfs soms verdriet. Dat een foto niet alleen een mooi plaatje is, maar iets dat je meeneemt naar een bepaald moment of gevoel dat je op dat moment had. Want dat zijn de foto’s die echt waardevol zijn.

Liefs, Hanneke

Credits foto’s van mij // Alice Mahran


Persoonlijke blogs:

Kinderen + Familie
OPEN
Bits & Pieces #9

Bits & Pieces #9

De eerste drie maanden met ons vier samen zitten er op. Wat genieten we van elkaar en wat voelen wij ons dankbaar en zo comple