De grootste geschenken die je als ouder aan je kind kunt geven zijn toch wel oprechte aandacht en dat je kind zichzelf mag zijn. De Onder-je-kussen-kaartjes helpen om beide aan je kind te geven. Tijdens het bedritueel vertel je aan je kind wat je aan hem / haar waardeert. Dit schrijf je op een kaartje, en let je het onder het kussen, zodat hij / zij er op slaapt. Samen met je kind creëer je waardevolle momenten samen, en help je je kind tegelijkertijd een gezond gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen.

Annet van Onder-je-kussen-kaartjes vroeg mij om editorial beeld voor haar kaartjes te maken. Het idee van Onder-je-kussen-kaartjes sprak mij direct aan. In deze vluchtige wereld is het soms goed om even stil te staan bij wat je in een ander waardeert, en vooral kinderen echte aandacht en complimenten te geven. Ik vind het een prachtig initiatief! Mocht je de Onder-je-kussen-kaartjes willen bestellen; dat kan hier.

onder_je_kussen_kaartjes_oh_beautiful_world_002 onder_je_kussen_kaartjes_oh_beautiful_world_001 onder_je_kussen_kaartjes_oh_beautiful_world_005 onder_je_kussen_kaartjes_oh_beautiful_world_003 onder_je_kussen_kaartjes_oh_beautiful_world_004 onder_je_kussen_kaartjes_oh_beautiful_world_010 onder_je_kussen_kaartjes_oh_beautiful_world_009 onder_je_kussen_kaartjes_oh_beautiful_world_008 onder_je_kussen_kaartjes_oh_beautiful_world_006 onder_je_kussen_kaartjes_oh_beautiful_world_007 onder_je_kussen_kaartjes_oh_beautiful_world_012 onder_je_kussen_kaartjes_oh_beautiful_world_011