The next posts will be in Dutch. Soon there will be a translation function on this website where I will translate all my posts and info to English, but for now just Dutch.

Normaal gesproken ben ik niet zo goed in typische voornemens of veranderingen in het nieuwe jaar, maar deze keer is het anders. Toevallig kreeg ik mijn nieuwe website online met de Kerst en ik ben nu eindelijk klaar om nieuw werk te laten zien! Zoals je ziet schrijf ik nu in het Nederlands, en ben van plan dit ook zo te houden. Er komt binnenkort wel een vertaalfunctie op mijn homepage, waardoor alle posts dan ook in het Engels te lezen zijn. Nog even geduld dus daarvoor…

Copyright_OhBeautifulWorld_556

Afgelopen jaar heb ik veel nagedacht en heb ik best gestruggled met mijn fotografie en hoe ik hier dit jaar mee verder wil gaan. Een paar weken geleden kwam opeens alles samen in mijn gedachten. Door de komst van ons kindje een jaar geleden ben ik anders naar de wereld gaan kijken en merk ik dat ik nog meer naar de essentie wil gaan met mijn fotografie. Ik wil echt pure foto’s maken met de liefde of een bijzonder gevoel centraal. Bovenal wil ik nog meer connectie met de personen die ik fotografeer – als een vriendschap die ter plekke ontstaat.

Ook wil ik graag nieuwe dingen fotograferen die mij uitdagen, zowel in de fotografie of als persoon. In de week dat ik besloot nieuwe uitdagingen aan te nemen maakte ik een intiem boudoir portret en fotografeerde ik een geboorte. Beide had ik nog nooit gedaan en beide vond ik te gek om te doen. Daarbij hebben ze me echt enorm gepushed en geholpen een bepaalde passie terug te krijgen.

Naast het fotograferen van bruiloften en baby- en gezinsshoots wat ik allemaal nog steeds super tof vind om te doen, ben ik van plan vaker korte projecten en out-of-my-comfort-zone-opdrachten te gaan doen. Ook wil ik graag meer mooie verhalen vertellen. Niet perse heel groots, maar gewoon om op zoek te gaan naar de essentie van mijn fotografie en te kijken waar ik het meest gelukkig van word of ik iemand heel gelukkig mee kan maken.

Mocht je een idee hebben waar mijn hart sneller van zou kunnen gaan kloppen? Of een mooi idee voor een verhaal dat ik kan vertellen met mijn fotografie? Voel je vooral vrij om me te mailen (hanneke@ohbeautifulworld.com) of het contact formulier in te vullen. Wie weet sluiten onze ideeën perfect op elkaar aan! :)

Liefs, Hanneke

Copyright_OhBeautifulWorld_558Copyright_OhBeautifulWorld_557