Zo’n anderhalve week nadat ik de geboorte van Madelief fotografeerde, mocht ik haar nog eens vastleggen en dit keer was dat lekker relaxt thuis. Wat een prachtig meisje, met een prachtige bos haar! :) Heel cool om een baby’tje geboren te zien worden, helemaal opgevouwen en gekreukeld en na een week al zo’n verschil te zien.

Een van de redenen dat ik newbornfotografie zo leuk vind om te doen, is vooral natuurlijk de schattige baby’tjes die ik voor mijn lens krijg – ik kan er geen genoeg van krijgen – maar ook omdat het zo heerlijk rustig is. Tijdens andere shoots maak ik grapjes waardoor een kindje (soms) moet lachen, kan ik de aandacht krijgen door zijn/haar naam te roepen en is er veel knuffel- en speelinteractie tussen de ouders en de kinderen. Bij een newbornshoot geldt dit allemaal niet. Het baby’tje luistert uiteraard nog niet naar zijn/haar naam, snapt de grapjes nog niet en het is dus een kwestie van rustig kijken waar het de baby zich fijn bij voelt en de band tussen papa, mama en het kindje vast te leggen. I love it! Geniet mee van dit prachtige meisje.

Newbornfotografie Utrecht - by Oh Beautiful WorldNewbornfotografie Utrecht - by Oh Beautiful World Newbornfotografie Utrecht - by Oh Beautiful World Newbornfotografie Utrecht - by Oh Beautiful World Newbornfotografie Utrecht - by Oh Beautiful World Newbornfotografie Utrecht - by Oh Beautiful World Newbornfotografie Utrecht - by Oh Beautiful World Newbornfotografie Utrecht - by Oh Beautiful World Newbornfotografie Utrecht - by Oh Beautiful World

En voor de net mama-en-papa-geworden-lezers: tijdens een newbornshoot wordt er echt wel gehuild hoor! Het voedingsschema kun je nou eenmaal niet precies plannen met zo’n klein baby’tje en het zal niet de eerste keer zijn dat een newbornshoot net rond een regeldag gepland wordt. Maak je geen zorgen dat je lieve kleine humptydumpty niet goed meewerkt tijdens de shoot, we nemen de tijd zodat je eventueel nog kunt voeden en troosten, en het lukt altijd prachtige (en échte) foto’s te maken!

Newbornfotografie Utrecht - by Oh Beautiful World