Al toen ik bezig was met het fotograferen van deze newborn shoot, wist ik dat dit een van mijn favoriete newborn shoots zou worden. Ik hou van de heerlijke chaos, de fijne kleurtjes en hoe dit gezin zo natuurlijk overkomt, alsof ze altijd al met z’n vijven waren.

newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_002

Er werd veel geknuffeld en ook grote broer en zus deden het geweldig. Ze bleven stil zitten om hun zusje vast te houden en waren andere momenten lekker druk, wat ik juist vaak wel leuk vind voor de foto’s omdat er dan wat meer dynamiek in komt. Pasgeboren Niene was super zoet en vond alles best. Na de knuffelsessie met de baby, werden ook de dinosaurussen en lievelingspoppen voor de camera geïntroduceerd en had ik naar mijn idee wel een goed beeld geschetst van dit gezin :) Welke foto is jouw favoriet?

newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_001 newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_003 newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_004 newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_005 newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_015 newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_006 newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_011 newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_007 newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_012 newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_010 newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_008 newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_013 newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_009 newborn_shoot_utrecht_hoograven_oh_beautiful_world_014