newborn_fotografie_utrecht_ongeposeerd_001

Newborn fotografie Utrecht // Als eerste keer papa en mama worden is een bijzonder en belangrijk moment in je leven, althans dat was het voor ons. Op een gegeven moment vliegt de tijd en kun je je bijna niet meer herinneren hoe het was om zo’n klein baby’tje in je armen te hebben. Juist later is het zo fijn om nog terug te kunnen kijken naar hoe klein en teer jullie kindje de eerste weken was. Tijdens een newborn shoot neem ik de tijd, zodat er zoveel mogelijk rust is en er niet te veel hoeft. Pure foto’s van jou en jullie kindje – omdat het om de herinnering draait. En dat de foto’s later helpen om het gevoel van het prille begin nog eens te ervaren.

Aan het begin van de shoot keek Kyano de hele tijd met zijn heldere oogjes om zich heen. Hij was nieuwsgierig en het leek alsof hij het allemaal al reuze interessant vond! Na een voeding viel hij dan eindelijk in slaap, en hebben we ook nog een aantal slapende foto’s kunnen maken. Een heerlijk relaxt mannetje, en heel geliefd bij zijn papa en mama.

newborn_fotografie_utrecht_ongeposeerd_006 newborn_fotografie_utrecht_ongeposeerd_007 newborn_fotografie_utrecht_ongeposeerd_002 newborn_fotografie_utrecht_ongeposeerd_005 newborn_fotografie_utrecht_ongeposeerd_004 newborn_fotografie_utrecht_ongeposeerd_009 newborn_fotografie_utrecht_ongeposeerd_010newborn_fotografie_utrecht_ongeposeerd_003 newborn_fotografie_utrecht_ongeposeerd_011 newborn_fotografie_utrecht_ongeposeerd_008