Een tijdje geleden hoorde ik van Dreamcatchers, en leek het me direct tof om ook iets aan dit mooie project bij te dragen. De oprichtsters van Dreamcatchers vinden het belangrijk dat vluchtelingen zich welkom, gehoord en gezien voelen in Nederland. Onder andere doen zij dit door actief te luisteren naar wat deze mensen zelf graag willen doen of bereiken. Ze vragen daarom naar de dromen van vrouwelijke vluchtelingen, en willen helpen om een persoonlijke realistische wens in vervulling te laten gaan. Dit kan iets qua ontspanning zijn zoals een dagje uit of een schoonheidsbehandeling, of een droom die meer gericht is op de toekomst zoals Nederlandse les, fietsles, of in dit geval; een model shoot.

Zo ontmoette ik Enci. Ze is nu een jaar in Nederland, en haar droom was – om in ieder geval voor een dag – model te zijn. En dus ging het team van Dreamcatchers een model shoot voor haar regelen! In de ochtend stond ze model voor de jurken van 46 Dresses, en daarna maakte ik nog mooie portretten van haar. Wat was het te gek om haar zo’n leuke ervaring te kunnen geven. En eigenlijk verwacht ik dat Enci dit nog wel vaker gaat doen – ik zie hier echt een prachtige vrouw met mooie ambities en dromen! : )

modelshoot_utrecht_dreamcatchers_ohbeautifulworld1 modelshoot_utrecht_dreamcatchers_ohbeautifulworld modelshoot_utrecht_dreamcatchers_ohbeautifulworld modelshoot_utrecht_dreamcatchermodelshoot_utrecht_dreamcatchers_ohbeautifulworld2s_ohbeautifulworld1 modelshoot_utrecht_dreamcatchers_ohbeautifulworld modelshoot_utrecht_dreamcatchers_ohbeautifulworld2 modelshoot_utrecht_dreamcatchers_ohbeautifulworld

Visagie door Tres Jolie Visagie.