Een tijdje geleden, toen het nog ijzig koud was, heb ik een pre-weddingshoot gedaan met Paul & Caroline. Later deze zomer ga ik hun bruiloft fotograferen en het was tof om elkaar al een beetje te leren kennen door middel van een shoot vooraf. Ik wilde even wachten met het bloggen van deze shoot omdat ze ook een foto wilden gebruiken voor de trouwkaart, maar deze week kreeg ik de kaart binnen dus vond ik het een mooi moment om deze loveshoot online te zetten. Paul & Caroline, ik vond het leuk om jullie alvast een beetje te leren kennen en zie uit naar de bruiloft!

A little while ago, when the weather was still freezing cold, I met Paul & Caroline for a pre-weddingshoot. Later this summer I will be photographing their wedding and it was so nice to already get to know each other through doing a shoot beforehand. I wanted to wait a bit with blogging this shoot because they’d liked to use a photo for their weddingcard, but this week I received their (awesome!) weddingcard so i figured it was the right timing to put this series on my blog. Paul & Caroline, it was so nice to meet you for a bit already and I am looking forward to the wedding!