Loveshoot_Park_Frankendael_Amsterdam_001

Loveshoot Park Frankendael

Toevallig precies op mijn verjaardag reed ik ‘s middags naar Amsterdam om iets heel leuks vast te leggen. Dit mooie stel nodigden hun ouders uit om te lunchen bij restaurant De Kas, en als verrassing gingen ze niet eerst lunchen maar trouwen! Ook hun vrienden wisten van niets, en daar gaven ze de volgende dag een verrassingsfeest voor. Het voelde dus extra leuk om bij deze stiekeme gebeurtenis van deze twee mensen te mogen zijn. Te gek vind ik het als twee mensen trouwen zonder veel poespas, maar het zien als een intieme gebeurtenis. Na de lunch maakten we eerst nog wat foto’s samen met beide ouders in park Frankendael in Amsterdam en daarna deed ik een korte fotoshoot van alleen het bruidspaar.

Trouwring of tattoo?

Ik word altijd heel blij wanneer mensen een eigen invulling geven aan hun bruiloft en dichtbij zichzelf blijven in de keuzes die ze hierbij maken. Wil je graag een groot feest, of liever een intieme setting? En ga je voor een trouwring of een ander symbool van jullie liefde zoals een tattoo die bij elkaar matcht? Wanneer je bewust voor elementen op de bruiloft kiest die bij jullie passen, wordt de dag nog persoonlijker en bijzonder.

Loveshoot_Park_Frankendael_Amsterdam_005 Loveshoot_Park_Frankendael_Amsterdam_004 Loveshoot_Park_Frankendael_Amsterdam_008 Loveshoot_Park_Frankendael_Amsterdam_003 Loveshoot_Park_Frankendael_Amsterdam_007 Loveshoot_Park_Frankendael_Amsterdam_006 Loveshoot_Park_Frankendael_Amsterdam_009

Bruidsfotografie Amsterdam

Ga je trouwen, verloven of wil je graag een leuke en ontspannen loveshoot samen met je geliefde? Het lijkt me heel leuk om dit voor jullie vast te leggen! Ik kom zelf uit Utrecht maar alles rond Utrecht en Amsterdam ligt dus prima in mijn werkgebied. Neem gerust contact op voor meer informatie en om te kijken of ik nog beschikbaarheid heb op de datum dat jullie voorkeur heeft!