Twee verliefde mensen, Hollandse luchten, de duinen van Kijkduin bij Den Haag en het strand met mooie herfstzon. Wat was dit een topdag voor een loveshoot! Uiteraard weet je nooit van tevoren wat voor weer het wordt als je een buitenshoot boekt, dus dat is altijd afwachten. In het geval van slecht weer wordt de shoot uiteraard kosteloos verplaatst. Maar gek genoeg hoeven een shoot bijna nooit te verplaatsen: meestal hebben we geluk. Bij de shoot van dit mooie koppel waren er prachtig donkere luchten, veel wolken en iets later aan het strand strakblauwe lucht.

Hier een kleine selectie van de shoot. Ook interesse in mooie foto’s van jou en je geliefde? Een loveshoot in de winter kan ook heel romantisch en bijzonder zijn. Je kunt nu een datum vastleggen voor deze winter en aankomend voorjaar!

loveshoot-kijkduin-den-haag-1 loveshoot_kijkduin_den_haag_3 loveshoot-kijkduin-den-haag-1 loveshoot-kijkduin-den-haag-1 loveshoot-kijkduin-den-haag-1 loveshoot-kijkduin-den-haag-1 loveshoot-kijkduin-den-haag-1 loveshoot-kijkduin-den-haag-1 loveshoot-kijkduin-den-haag-1