En ja het was Luther die mij gevraagd had voor de shoot van zijn familie! Luther en zijn leuke vrouw Nienke fotografeerde ik als laatste stelletje, waardoor we er een soort kleine loveshoot van maakten. Omdat Luther zelf ook fotograaf is, had hij twee vintage camera’s meegenomen naar de shoot, wat als een leuk extra detail diende dat echt goed bij hen paste. Ik had Luther al wel eens had ontmoet op een bruidsfotografie event (en heb zelfs een keer een wedstrijdje met hem en een paar andere fotografen gekart, waarbij hij helaas een aantal plaatsen hoger in de ranglijst eindigde dan ik ;) ) maar ik vond het leuk om hem en zijn vrouw op deze manier nog wat beter te leren kennen.

P.S. Zoals je ziet blog ik nu twee keer per week – zowel op maandag als op donderdag kun je een blogje verwachten! :)