Wat een super gezellige lifestyle familiefotografie shoot was dit in Amersfoort! Een paar weken geleden had ik met Waldo, Marloes en Isha afgesproken op een zaterdagochtend om foto’s te maken bij hen thuis en in de stad. Het leek ons leuk om een beetje het typische zaterdag gevoel te fotograferen, met tijd samen doorbrengen in huis, lekker een muffin eten bij de Bagels & Beans en daarna door de stad naar de markt wandelen. Waldo en Marloes wonen in het centrum van Amersfoort dus alles was goed te lopen. Ik had al gelijk een klik met Isha die al vanaf het begin “Mevrouwtje, wil je met me speeeelen?” riep en zich geweldig uitsloofde voor de camera :) Ze mocht de muffin bij de Bagels & Beans helemaal in haar eentje opeten en heeft heerlijk gerend en geintjes zitten maken. Toen ik die ochtend naar Amersfoort reed regende het een klein beetje, maar toen we de foto’s gingen maken was het – zoals heel vaak gebeurt – fijn droog! Na afloop hebben we nog lekker wat koffie gedronken, gekletst en ging ik weer richting Utrecht. Waldo & Marloes, ik vond het heel gezellig! En Isha, kom je nog een keer met me speeeelen? Familiefotografie Amersfoort