kinderfotografie-soesterduinen-kinderfotograaf-utrecht-001

Kinderfotografie Soesterduinen

Op een mooie nazomer middag fotografeerde ik deze drie zusjes in de Soesterduinen. Alle drie zijn ze zo anders. En dat vind ik het leuke van kinderfotografie: proberen de verschillende karakters vast te leggen op een pure, ongedwongen manier. Tijdens de fotoshoot in hartje zomer renden ze, speelden ze en knuffelden ze. En ik rende mee en legde ze vast. Pure, mooie foto’s van je kinderen zijn toch onbetaalbaar om te hebben? Voor nu om aan de muur te hebben hangen maar ook voor later als herinnering hoe ze waren. Hoe ze samen waren en hoe de dynamiek was: wie was er lief, serieus en wie was er meer ondeugend of rebels? Ik probeer dit soort karaktereigenschappen vast te leggen in de fotoshoot. En ik denk dat dat bij deze kindershoot is gelukt :)

Kijk mee naar de fotoshoot van deze vrolijke meisjes in de mooie zandverstuiving bij Soest!

kinderfotografie_soesterduinen_kinderkinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_002fotograaf_utrecht_001kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_006kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_005kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_008kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_007kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_003kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_018kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_015kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_004kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_016kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_009kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_014kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_010kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_019kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_013

Ook interesse in mooie foto’s van je kinderen?

Wil je ook graag een leuke ongedwongen fotoshoot buiten bij de Soesterduinen? Ik doe regelmatig kindershoots en familiefotografie in de prachtige natuur van de Soesterduinen, maar ook andere leuke buiten locaties in of rondom Utrecht zijn mij goed bekend. Als kinderfotograaf uit Utrecht kom ik regelmatig bij mensen thuis voor een fotoshoot van het gezin of de kinderen, maar vooral in de zomer zijn buitenlocaties heel populair.