Eindelijk op de blog! De uitgebreide serie die ik bij leuke zusjes Ise en Saartje thuis maakte. Bij mijn kinderfotografie probeer ik zo puur mogelijk te fotograferen, waar de karakters van de kinderen in naar voren komen. En dat is op deze middag goed gelukt! Het huis was prachtig licht, wat het voor mij heerlijk maakte om te fotograferen. En ik heb regelmatig keihard moeten lachen om deze meiden. Het resultaat? Een heerlijk ongeposeerde fotoshoot met een goede knipoog naar het dagelijks leven. Sommige foto’s lijken misschien helemaal niet ongeposeerd, maar geloof me – eigenlijk was alles tijdens de shoot het idee van Ise en Saartje. Ze zijn gewoon echt heel grappig (en fotogeniek ;))

En klik hier voor meer (hele grappige) foto’s van de badserie. Ik had zoveel leuke bad-foto’s dat ik het de moeite waard vond om daar een losse blog van te maken ;)

Bewaren