fotoshoot-kinderfotograaf-babyfotograaf-utrecht_002

Ongedwongen fotoshoots

Tijdens mijn fotoshoots wil ik graag connectie vastleggen. Liefde en plezier in een ongedwongen setting en zonder dat er geposeerd hoeft te worden. Shoots zoals gezinsfotografie, kinderfotografie of een newborn shoot zijn te boeken vanaf € 359,-. Hier zitten al een aantal bewerkte hoge resolutie bestanden bij inbegrepen, zodat je vrij bent om de foto’s zelf af te drukken. Uiteraard heb ik ook pakketten waar alle mooiste foto’s al bij inbegrepen zitten. Stuur me een berichtje voor uitgebreide prijsinformatie en meer info over mijn werkwijze.

Geboortefotografie

Ik neem maar een beperkt aantal geboortes per jaar aan, omdat dit een best lastige planning met zich meebrengt. Maar een geboorte is een van de mooiste momenten om vast te leggen, dus ik doe dit heel graag! Ik heb zowel geplande keizersnedes als spontane bevallingen gefotografeerd. Neem voor meer prijsinformatie gerust contact met mij op.

Bruiloften

Voor 2020 en 2021 neem ik heel selectief bruiloften aan, om me voornamelijk te focussen op gezins-, newborn- en kinderfotografie en een aantal nieuwe (fotografie)projecten. Denk je dat mijn fotografie echt goed bij jouw bruiloft past? Neem dan gerust contact met mij op!

Inmiddels heb ik al ruim honderd prachtige bruiloften mogen vastleggen en ik blijf het elke keer opnieuw een mooie ervaring vinden om bij zo’n intieme en bijzondere dag te mogen zijn. Ik leg dan ook graag jullie liefde vast, en vind het een uitdaging om zoveel mogelijk grappige en bijzondere momenten van de dag vast te leggen. Juist die kleine momentjes zoals oma die je een knuffel geeft of die ene knipoog van je vader tijdens het diner kunnen later van zoveel waarde zijn. Ook probeer ik zoveel mogelijk grappige en unieke momentjes tijdens de dag te fotograferen, zoals een kindje die iets ondeugends doet en zoveel mogelijk spontane foto’s van de gasten. Mijn prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij €1595. Voor een kleine meerprijs bied ik ook mooie pakketten aan met een prachtig professioneel album.

Overige shoots en samenwerkingen

Ik hou van leuke samenwerkingen en nieuwe ideeën! Interesse in een editorial / commerciële shoot, een toffe samenwerking, of een ander idee waar ik blij van zou kunnen worden? Stuur me vooral een e-mail! Je mag alles vragen en ik sta voor veel dingen open die bij mij passen. Ik hoop van je te horen :)

Bewaren

Bewaren