Sinds een tijdje heb ik eindelijk wat meer balans gevonden in mijn nieuwe situatie qua prive en werk leven en heb ik meer tijd om weer lekker aan de slag te zijn met mijn fotografie. Over een paar weken staat dan echt mijn nieuwe website online en vanaf vandaag ga ik weer vaker bloggen – ik heb nog ZO veel werk, inclusief een aantal suuupertoffe bruiloften van vorig en dit seizoen die ik met jullie wil delen! Ik begin mijn blogreeks met een gezinsshoot in en rond het Wilhelmina park in Utrecht met een prachtig ventje en heel veel liefde!

I haven’t been blogging for such a long time, but finally I’ve found some more balance in our new family situation again, so I have more time to spend on my photography and I am so so happy about that! In a few weeks I will finally have a renewed logo and website (yay!) and from today on I will be blogging a lot more often. Starting with a super cute little boy and a lot of love!

Gezinsshoot Utrecht Wilhelminapark - test.ohbeautifulworld.com/new_siteGezinsshoot Utrecht Wilhelminapark - test.ohbeautifulworld.com/new_siteGezinsshoot Utrecht Wilhelminapark - test.ohbeautifulworld.com/new_siteGezinsshoot Utrecht Wilhelminapark - test.ohbeautifulworld.com/new_siteGezinsshoot Utrecht Wilhelminapark - test.ohbeautifulworld.com/new_siteGezinsshoot Utrecht Wilhelminapark - test.ohbeautifulworld.com/new_siteGezinsshoot Utrecht Wilhelminapark - test.ohbeautifulworld.com/new_site