gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_004

Inmiddels heb ik best een groot aantal mensen dat jaarlijks, of om de paar jaar bij mij terug komt voor nieuwe gezinsfoto’s. Zo ook dit gezin uit Utrecht, waar ik altijd weer naar uitkijk. Eerder heb ik ze al eens gefotografeerd in het Wilhelminapark, maar dit keer besloten ze de fotoshoot in de Oude Hortus, in het centrum van Utrecht te doen. We hadden onwijs mazzel met prachtig nazomer weer eind september, dus dat maakte de hele fotoshoot heel ontspannen. In de Oude Hortus kun je met wat minder weer ook fijn in de kas fotograferen, maar als je het wel getroffen hebt is de tuin echt prachtig en zeker waard om een bezoek te brengen. Voor maar een klein bedrag krijg je toegang tot de tuin en de kassen van de Oude Hortus, en kun je lekker wat eten of drinken op het terras dat er bij zit. Een prachtig verscholen plekje in de binnenstad van Utrecht.

De shoot zelf was weer super gezellig om te doen en het was leuk om elkaar weer even te zien. Na een klein uurtje was de spanningsboog van Jonas op (er was een laatste ijsje van de zomer beloofd vanwege de prachtige nazomer dag ;)) maar ik had toen al meer dan genoeg beelden geschoten, dus was helemaal content. Een shoot hoeft dus niet lang te duren voor een te gek resultaat! Kijk mee naar deze heerlijk pure foto’s van dit sprankelende gezin.

gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_005 gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_003 gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_002 gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_006gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_001 gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_008 gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_009 gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_014 gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_010 gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_013 gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_011 gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_007 gezinsfotos_oude_hortus_utrecht_012

Ook interesse in gezinsfotografie, familiefotografie of bruidsfotografie in de omgeving van Utrecht? Wanneer mijn fotografie je aanspreekt lijkt het me te gek om jullie en jullie plezier en liefde vast te leggen. Gezinsfoto’s zoals je ze zelf graag terug ziet, omdat ze je helpen het gevoel van het moment te herinneren. Neem vooral contact met mij op voor meer informatie! Als fotograaf uit Utrecht fotografeer ik voornamelijk in omgeving Utrecht, maar ben ook vaak in de omgeving Amsterdam, Arnhem of Rotterdam te vinden.