gezinsfotografie-soest-fotoshoot-soesterduinen-4

Gezinsfotografie Soest

Jaaa, voor deze shoot was ik weer op één van mijn favoriete locaties in de omgeving van Utrecht en Amersfoort: de Soesterduinen! Deze prachtige zandverstuiving bij Soest is een heerlijke plek voor gezinsfotografie, omdat je zowel bos als zand hebt. Hierdoor heb je dus afwisseling in de foto’s en is het een leuke plek voor kinderen om te spelen en te ontdekken. Dit leuke gezin kende ik nog van een bruiloft in Italië waar zij te gast waren, en leuk om elkaar na zo’n twee jaar weer te zien. En ik ben zó blij dat de lente weer begonnen is: tijd voor heel veel fijne fotoshoots in de natuur!

Ongedwongen fotoshoot

Wat ik één van de belangrijkste dingen vind bij een gezinsshoot, is dat je kunt terugkijken op een leuke tijd tijdens de fotoshoot. Natuurlijk zijn de uiteindelijke beelden de reden waarom je een gezinsfotografie boekt, maar het gevoel dat je bij de foto’s hebt is misschien wel nóg belangrijker. Daarom wil ik altijd dat mijn shoots een leuke ervaring zijn, als een soort uitje dat je samen kunt doen als gezin. Daar is het natuurgebied bij Soest ook ideaal voor: lekker door het bos crossen op de loopfiets en daarna rennen door de zandverstuiving. En tussendoor natuurlijk heel veel knuffelen! De kinderen mogen lekker zijn wie ze zijn, ze hoeven niet keurig te luisteren. Een beetje rebelse kinderen vind ik stiekem wel leuk (en daar heb ik zelf ook heel wat ervaring mee ;)).

gezinsfotografie-soest-fotoshoot-soesterduinen-3 gezinsfotografie-soest-fotoshoot-soesterduinen-7 gezinsfotografie-soest-fotoshoot-soesterduinen-2 gezinsfotografie-soest-fotoshoot-soesterduinen-6 gezinsfotografie-soest-fotoshoot-soesterduinen-1 gezinsfotografie-soest-fotoshoot-soesterduinen-5

Ook een fotoshoot in de Soesterduinen?

Lijkt het jou ook leuk om een fotoshoot met je gezin te doen? En op een locatie lekker in de natuur? Dan zijn de Soesterduinen een perfecte plek. Als gezinsfotograaf uit Utrecht ben ik vaak in de Soesterduinen te vinden en in andere natuurgebieden in de omgeving. Bekijk meer blogs van verschillende fotoshoots in de Soesterduinen of neem direct contact op om een datum te reserveren.