Op een van de mooiste dagen van mei had ik met Gerbert, Erika en Jozua afgesproken bij het strand en de duinen van Overveen en Bloemendaal voor een fotoshoot. Erika en Gerbert doen ook fotografie en videografie en ik vind het altijd een eer om gevraagd te worden door collega-fotografen om hen te fotograferen. En wat was het heerlijk! Volkswagenbusje, zon, surfboard, strand, duinen… alles klopte. Zet even lekker Jack Johnson aan en geniet op deze beetje grauwe maandag van een heerlijke shoot. Gerbert, Erika en Jozua, ik ben fan van jullie! Dankjewel dat ik jullie mocht fotograferen :) Gezinsfotografie Bloemendaal

P.S. Vanaf aanstaande donderdag zit ik voor een paar dagen in Kroatie om daar onder andere een bruiloft te fotograferen. Zowel donderdag als aankomende maandag dus helaas geen nieuw blogje (maar dan kan je extra lang genieten van deze ;) ) xo!