Geboortefotografie

De geboorte van je kindje(s) is de meest bijzondere gebeurtenis uit je leven. Gek toch eigenlijk dat je van je bruiloft enorm veel foto’s hebt en van de geboorte van je kind maar een enkele, vaak onscherpe foto, gemaakt door de dienstdoende verpleegkundige? Geboortefotografie wordt steeds meer gangbaar, en ik heb zelf ervaren hoe ontzettend waardevol mooie geboortefoto’s kunnen zijn.

Prijzen geboortefotografie

Ik hanteer verschillende tarieven met betrekking tot de fotografie van een geplande keizersnede en een spontane geboortereportage. Bij een spontane geboortereportage is het voor mij als geboortefotograaf onzeker wanneer de geboorte begint, én hoe lang deze duurt. Daarom neem ik ook maar een beperkt aantal spontane geboortereportages aan. Vanaf 38 weken sta ik al stand-by. Dit betekent dus dat je mij 24/7 mag bellen wanneer de bevalling is begonnen). Zoals je begrijpt brengt dit wel wat onrust in mijn eigen privé-leven met zich mee. Mijn geboortefotografie begint bij €895 voor een geplande keizersnede en €1195 voor een spontane geboorte. Hier zitten uiteraard al hoge resolutie foto’s bij in. Stuur me gerust een mailtje voor meer informatie en de mogelijkheden met betrekking tot een album of een combinatie van geboortefotografie en een andere shoot.

Geboortefotograaf-Geboortehuis-Utrecht-Diakonessen-Ziekenhuis-019

Werkgebied Oh Beautiful World

Zelf ben ik als geboortefotograaf gevestigd in Utrecht. Voor geboortefotografie van een spontane bevalling heb ik daarom sterk de voorkeur voor Utrecht of de directe omgeving van Utrecht met maximaal 30 á 45 minuten rijden. Locaties zoals Amersfoort en Amsterdam vallen dus ook nog binnen mijn regio. Dit is puur vanwege dat ik er niet te lang over wil doen om in het ziekenhuis of bij jou thuis te zijn. Hoe dichterbij je woont, hoe groter de kans is dat ik niets mis en er snel bij kan zijn. Meestal fotografeer ik in het Diakonessenhuis of het Geboortehuis in Utrecht maar ook een aantal andere ziekenhuizen in omgeving Utrecht en bijvoorbeeld Haarlem en Amsterdam zijn voor mij goed bekend. Een geplande keizersnede (bijvoorbeeld een gentle sectio) fotografeer ik overigens wel door het hele land, omdat in dit scenario maar een kleine kans is dat ik plotseling word opgeroepen.