Op 17 december 2014 kwam ik binnen in het Diakonessen ziekenhuis in Utrecht, en iets na middernacht werd mijn lieve Loek geboren. Precies een jaar later; 17 december 2015, was ik weer op precies dezelfde plek. Maar dit keer had het niets met mij te maken… ik ging de geboorte van mijn nieuwe overbuurjongetje vastleggen!

Een aantal weken geleden besloot ik vaker eigen werk te maken of projecten te doen om eens ‘uit te proberen’, mijn grenzen te verleggen en out-of-my-comfortzone te stappen. Ik ging nadenken over wat ik zo graag nog een keer zou willen vastleggen, en een bevalling stond nu eigenlijk wel stip op nummer 1. Iets daarna polste ik eens bij Myrthe, die inmiddels toen al bijna uitgerekend was, hoe zij het zou vinden dat ik de bevalling vast zou leggen. En wat voor mooier toeval kan er zijn; de avond voordat ik dit vroeg hadden Arjon en Myrthe juist besloten dat ze het heel graag zouden willen laten fotograferen en twijfelden ze zelfs of ze mij hiervoor zouden kunnen vragen. Wow!
Inmiddels was ook bekend dat om verschillende redenen de geboorte een geplande keizersnede zou worden en was het nog spannend of het ziekenhuis toestemming zou verlenen dat ik er bij zou mogen zijn. Oorspronkelijk kregen we geen toestemming voor de fotografie in de OK, maar op de dag zelf opeens toch nog wel! We waren zó blij! Wat was dit een onwijs bijzondere ervaring!

Welkom op de wereld lieve Casper!

Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.comGeboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Utrecht | Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com