Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_001

Ik had er al wel een beetje rekening mee gehouden – het was inmiddels natuurlijk al twee weken na de uitgerekende datum. Ik lag precies een half uur op bed toen ik in het holst van de nacht werd gebeld. De bevalling was nu echt begonnen! Ze waren net aangekomen in het geboortehuis in het Diakonessen ziekenhuis in Utrecht en het kon misschien toch wel rap gaan dus fijn als ik ook naar het geboortehuis zou kunnen komen. Na zo’n telefoontje ben ik gelijk vol adrenaline en totaal geen moeite om uit mijn bed te komen! Mijn tas stond uiteraard al klaar dus ik was binnen een half uur in het ziekenhuis.

Als geboortefotograaf is een nachtbevalling voor mijn eigen ritme natuurlijk niet ideaal, maar toch heeft het juist ook zoiets bijzonders. Dat op het moment dat iedereen slaapt, een kindje juist aangeeft dat hij/zij op de wereld wil komen. En de hele nacht voelt dan alsof je als een team (met de ouders, verloskundige, verpleging) stiekem iets héél bijzonders en moois aan het voorbereiden bent zonder dat iemand het weet – en met een prachtig resultaat.

Wat een prachtige bevalling om bij te mogen zijn! Om ongeveer half 5 in de vroege ochtend werd een prachtige baby jongetje geboren! En om 7:00u was ik thuis voor het ontbijt. Daarna dook ik toch nog maar even mijn bed in ;)

Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_002Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_007 Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_009 Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_010 Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_012Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_011 Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_014 Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_015 Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_017 Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_018 Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_021 Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_024 Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_022 Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_019 Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_026 Geboortefotograaf_Geboortehuis_Utrecht_Diakonessen_Ziekenhuis_025

Ook interesse in geboortefotografie? Als geboortefotograaf uit Utrecht, neem ik het liefst alleen spontane geboortes in Utrecht en de directe omgeving aan, omdat er dan de grootste kans is dat ik er daadwerkelijk bij kan zijn en op tijd ben. Geplande keizersnedes fotografeer ik wel overal in Nederland – omdat dit natuurlijk gewoon met een geplande datum en tijd gaat. Ik heb al meerdere geplande keizersnedes vastgelegd in onder andere het Diakonessen ziekenhuis in Utrecht, het LangeLand ziekenhuis in Zoetermeer en in het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Bij interesse of vragen, voel je altijd vrij om vrijblijvend contact met mij op te nemen!